Pridružen/-a: Čet Jul 2008 20:00 Prispevkov: 1264 Kraj: Maribor
Objavljeno: 03 Jan 2010 17:25 Naslov sporočila:
Pozdravljena in dobrodošla! Dieta zahteva jesti na beljakovinski dan za večerjo isto kot za kosilo, samo polovico manj. _________________ Start: 166/89 kg, ITM 32,3
Danes: 62,9 kg, ITM 22,8
Pridružen/-a: Sob Jan 2007 17:31 Prispevkov: 9265 Kraj: ..nekje med zvezdam..
Objavljeno: 03 Jan 2010 23:32 Naslov sporočila:
Lahko ješ puranji zrezek pa za večerjo hrenovke. Vseeno bodo šli kilogrami dol. Pač človek si prilagodi način prehranjevanja tako kot njemu najbolj ustreza. _________________ Kar te ne uniči, te okrepi!
Začetek: 2. 8. 2010
Eno nevmesno vprašanje, ampak ne vem kam naj ga postavim. A mogoče katera ve, kako dolgo rabi telo da se navadi na novo prehrano in kdaj se metabolizem prilagodi?
hujšam en mesec in pol, ampak ne opazim na trebuhu nikakršnih velikih sprememb, boki so mi šli malo stran. v mescu sem dala 8kg dol.. na rokah opazim, ampak trebuh.. je še zmeraj kot je bil. to mi že mori :S ker noge sem vedno imela kar v redu le trebuh je bil... večji..
heej brezimena!
Ali delaš mogoče zraven kakšne vaje za trebuh? mogoče bi ti to pomagalo... drugače je pa 8kg kar lep rezultat _________________ Če si naredil napako ne žaluj, nadaljuj pot in pazi, da napake več ne ponoviš!!!!
popoldanske sadne malice, razen na S dan, praviloma niso dovoljene. Če pa le ne moreš zdržati, si lahko privoščiš kos sadja. Samo naj bo to bolj izjema. _________________ Živi in pusti živeti
sej se trudim da bi čimmanj jedla med obroki, sm včasih je tk da jem kosilo okrog 12h, potem pa me do 8h zvečer ni domov (predavanja, vaje, itd.) in ... včasih me precej zagrabi da bi kaj dala v usta, sploh sladkega ampak se bom probala zadržati _________________ 2. krog diete:
Začetna teža: 54 kg
Dan začetka: 16.8.2010
1. krog diete:
Začetna teža: 62 kg
Dan začetka: 17.1.2010
Končna teža: 53 kg
Objavljeno: 25 Jan 2010 12:23 Naslov sporočila:
Ti kr pojej sadje...ker, če ob 12ih ješ pa do 8 zvečer nič, pol si itak lačna, tko da te hitr loh kej premami zato si loh privoščiš kak kos sadja, da ne bo tašne lakote. boljš kako sadje kt pa sladkarije. _________________ Kar te ne uniči, te okrepi!
Se ne strinjam s teboj Mana. Boljše bi bilo, če bi si lahko uredila urnik prehranjevanja tako, da bi večerjo pojedla mnogo prej kot ob 8 uri zvečer. _________________ Živi in pusti živeti
sej vem, sej se precej jezim glede tega, veš ninka... sam če pa mamo tolk vaj in seminarjev na faksu, pa vse je obvezno pa še prostorska stiska na našem faksu taka da ni normalno, tk da imamo pouk pač kak ga imamo, pa se ni kam za pritožit, ker itak ne morejo nič naredit
sej zdaj bomo dobili urnik za nov semester, pa upam da bo kaj bolje
drugače pa Mana, se strinjam s teboj ja, bolje sadje kot kaj drugega sej zato dost raje po sadju posežem, kot pa da me lakota zgrabi in pogoltnem prvo stvar ki jo vidim, ki je po možnosti čokolada _________________ 2. krog diete:
Začetna teža: 54 kg
Dan začetka: 16.8.2010
1. krog diete:
Začetna teža: 62 kg
Dan začetka: 17.1.2010
Končna teža: 53 kg
ja hvala.. čez 10 dni imam spet tehtanje, pa bomo videli
Brezimena si se tehtala?
Imam pa tudi jaz eno vprašanje- ali se lahko v enem obroku lahko meša npr. med seboj več vrst sirov (npr. feta sir in mocarela) ali pa več vrst mesa (npr. puran in piščanec).... upam da razumete kaj me zanima. Ker nisem prepričana v to tega ne počnem. _________________ Če si naredil napako ne žaluj, nadaljuj pot in pazi, da napake več ne ponoviš!!!!
lahko različne vrste sira ali mesa, ne smeš pa mešat beljakovin med seboj v enem obroku, npr. meso in sir skupaj. _________________ Živi in pusti živeti
Hvala ninka. Vem da ne smeš beljakovin mešat med seboj, zato nisem bila prepričana v to. _________________ Če si naredil napako ne žaluj, nadaljuj pot in pazi, da napake več ne ponoviš!!!!
Objavljeno: 28 Jan 2010 9:34 Naslov sporočila:
ninka je napisal/a:
Se ne strinjam s teboj Mana. Boljše bi bilo, če bi si lahko uredila urnik prehranjevanja tako, da bi večerjo pojedla mnogo prej kot ob 8 uri zvečer.
Hehehe...men je mal smotan, da nekdo dela tist, kar nekdo reče na forumu, če jst povem se jst tut ne strinjam s tabo in prav tako ne s sabo za njen primer. Sam ljudje naj si prilagodijo način prehranjevanja tako, da jim bo lažje. Ker več in bolj kot se omejuješ, slabše je....usaj za moje pojme.
Jst recimo pijem kakav in to z velik smetane, pa ga ne bi smela...no ja, loh bi ga sam na OH dan. Ampak jst ga pijem kr pogosto. Marsikdo recimo pije kavo in tut s smetano, čeprou je ne bi smel. Pa čaji usi nesladkani...
Zato sem tut rekla rajš, da poje sadje čez dan, kot pa da se začne bašat s čipsom, čokoladami, ker je lačna za umret do 8 zvečer sam zato.
Najboljš je, da posluša sama sebe in svoje telo, pa bo vedla kaj lahko in česa ne sme.
Sam ok, sej ljudje mamo drugačne poglede na to, nč zato. _________________ Kar te ne uniči, te okrepi!
Se ne strinjam s teboj Mana. Boljše bi bilo, če bi si lahko uredila urnik prehranjevanja tako, da bi večerjo pojedla mnogo prej kot ob 8 uri zvečer.
Hehehe...men je mal smotan, da nekdo dela tist, kar nekdo reče na forumu, če jst povem se jst tut ne strinjam s tabo in prav tako ne s sabo za njen primer. Sam ljudje naj si prilagodijo način prehranjevanja tako, da jim bo lažje. Ker več in bolj kot se omejuješ, slabše je....usaj za moje pojme.
Jst recimo pijem kakav in to z velik smetane, pa ga ne bi smela...no ja, loh bi ga sam na OH dan. Ampak jst ga pijem kr pogosto. Marsikdo recimo pije kavo in tut s smetano, čeprou je ne bi smel. Pa čaji usi nesladkani...
Jaz nisem rekla, da mora delat tako, kot ji nekdo reče na forumu. Moj nasvet je bil namenjen pač temu, da če hoče pač shujšat, se je treba držat reda.
In s tem, da piješ kakav z velik smetane, se jaz ne bi hvalila. Sploh pa povej....koliko si pa shujšala na tak način??. Pa brez zamere. _________________ Živi in pusti živeti
Objavljeno: 28 Jan 2010 14:41 Naslov sporočila:
ninka je napisal/a:
Mana je napisal/a:
ninka je napisal/a:
Jaz nisem rekla, da mora delat tako, kot ji nekdo reče na forumu. Moj nasvet je bil namenjen pač temu, da če hoče pač shujšat, se je treba držat reda.
In s tem, da piješ kakav z velik smetane, se jaz ne bi hvalila. Sploh pa povej....koliko si pa shujšala na tak način??. Pa brez zamere.
Shujšala sem od 15-20 kilogramov v približno 2-3 mesecih, če te lih zanima. V drugo pa 10 kilogramov, v enem mesecu. In ja jst se ne hvalim, ampak samo povem, da si ljudje prilagodimo način prehranjevanja tako kot nam paše. Ne vem, a je to tolk težko razumet?
_________________ Kar te ne uniči, te okrepi!
No lepo da si shujšala. Ker do sedaj se še nisi pohvalila da bi. Kar se jaz spomnim od tebe, so bila bolj stokanja kako nimaš motivacije, pa podobna sr..ja.
Nisem hotela bit nesramna, ampak si me potegnila za jezik.
Nočem tud ne pametovat kaj je prav in kaj ne pri tej dieti. Samo nočem, da nekomu, ki lepo nekaj vpraša, govoriš kako si pila čokolado s smetano, pa kljub temu shujšala 15-20 kg. Ker tega ni! Ja, vsak si mora jedilnik prilagodit po svoje, se strinjam. Ampak kaj ješ, pa tudi ni nepomembno! _________________ Živi in pusti živeti
Objavljeno: 29 Jan 2010 11:03 Naslov sporočila:
Ninka,sem se pohvalila....ampak že ene 2 leti nazaj. Tut slike so ble gor oz.so še. Ja in res nisem našla motivacije, ampak zdaj mi nekak uspeva že od 10.januarja. In ja je možno shujšat, če piješ kakav s smetano. Kot vidiš, sem jst dokaz,čeprou mogoče pa ne verjameš.
Pa tut nisem rekla, da naj pije kakav s smetano,ampak da naj rajši kakšen kos sadja poje, kot pa kaj kar ne bi smela.
Pač najina mnenja se mal križajo glede tega, pa nič zato. Vsi se ne mormo z usem strinjat. _________________ Kar te ne uniči, te okrepi!
tamala2103, seveda so lunini dnevi učinkoviti , držim se jih pa malokdaj .
Pa še eno vprašanje: včeraj bi morala imeti OH, pa sem bila do večera v službi- zvečer si pa nisem šla kuhat.
Ker sem cel dan jedla sadje, sem imela pač sadnega.
Za danes pa ne vem- ali sadnega ali OH? _________________ VIŠINA: 1,61m
ZAČETEK: 15. 1. 2007 (73 kg)
IZGUBA: 19 kg
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu