Išči :: Klepetalnica :: Ranki :: Tvoj profil :: Prijava za pregled zasebnih sporočil :: Prijava  :: Registriraj se 

Preden napišete NOVO TEMO poiščite ali takšna tema že obstaja!
Prijava
Uporabniško ime:    Geslo:      Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo)    
Novinke/ci se predstavijo . . . 2.0
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 135, 136, 137 ... 143, 144, 145  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po 90DPD forumu -> Pogovori o dieti
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mala_sasa
Začetnik
Začetnik

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 16:33

PrispevekObjavljeno: 31 Dec 2009 16:59    Naslov sporočila: Hojla! Odgovori s citatom

Pozdravljeni vsi!

Po dolgem času prebiranja tega foruma sem se opogumila in se odločila, da tudi jaz pristopim k tej dieti. Na žalost sem ena izmed tistih, ki se spravlja na dieto vsak ponedeljek in odneha že v ponedeljek zvečer. Nikoli nisem imela nobene podpore pri hujšanju, vedno samo zabljivke in nesramne komentarje o moji teži. Sedaj pa, ko sem si malce pridobila na samozavesti, sem se odločila da sebi in tistim, ki so vame dvomili dokažem da zmorem tudi jaz.
Tako, da upam da lahko računam na podporo vas na tem forumu? Drugače pa sem velika 160cm in imam 78kg, tako da je že res skrajni čas da nekaj ukrenem.
Galeb1 tebi pa vse čestitke. Kako si se prehranjeval, da ti je uspelo?

Hvala vsem za podporo!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
galeb1
Pripravnik nižje stopnje
Pripravnik nižje stopnje

Pridružen/-a: Pet Jul 2009 20:16
Kraj: Savinjska

PrispevekObjavljeno: 31 Dec 2009 22:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lepo, da si se odločila za to dieto. Moje izkušnje kažejo, da se je potrebno držati reda. Tu mislim predvsem na upoštevanje časa med obroki (med posameznimi oroki naj minejo vsaj tri ure) in ne jesti tri do štiri ure pred spanjem, najboljše je zaključiti do sedme zvečer. Ločevanje živil ni red, to postane rutina, ki se je slej ko prej navadiš. Po dveh tednih obvladaš brez problema. Dnevno je treba spiti vsaj dva litra vode, nikoli med jedjo. Je nekaj zank, ki pripomorejo k boljšemu rezultatu. Potrebno je prisluhniti svojemu telesu, ki bo kmalu nakazalo, kaj mu odgovarja. Pa čim več gibanja, že enourni sprehod je veliko. Pa veliko uspeha. Srečno.
Nazaj na vrh
Talita
Guru
Guru

Pridružen/-a: Čet Jul 2008 20:00
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 01 Jan 2010 10:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mojcaxy, sprašuješ, kako naj obnoviš trakec. Natančno si preberi spodnji citat:

[quote="Mirjam30"]
Damy28 je napisal/a:
Najprej kliknete tu:
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3

potem si izberete trakec
klikneš next

izbereš figurico, ki jo želiš imeti na trakcu
klikneš next

tam ko piše Choose a Password/Pin vpišete pin, ki ga boste imeli kasneje, da obnavljate svoj trakec in ne rabite vedno od začetka vse delat
pod Privacy onačite public data
pod Track označite:
Weight in vam bo kazalo na trakcu vam bo kazalo začetne kg in ciljne kg, spodaj pa vam bo pisalo koliko želite izgubit Weight Change pa vam kaže samo izgubljene kg brez začetnih in končnih kg
Weight Units spremenite v kilograms
Your target weight vpišete ciljno težo
Your starting weight teža pri kateri ste začeli hujšat
Your current weight zdajšna teža
Weight Date vpišete datum tehtanja (mora bit zaradi obnavljanja trakca) najprej vpišete mesec potem dan in leto (npr. 05.12.2008)

Če želite, da vam kaže tudi itm kliknete pod Body Mass Index (BMI) - Optional
Height Units spremenite v Metric/S.l.
Your Height vpišete višino
nato kliknite next

potem vam malo nižje v okencu piše bbCode tam označite naslov on [img] do [img] in ga skopirate tu v podpis

Zdaj pa še obnavljanje trakca:
tam ko vam piše IMPORTANT vam napiše en link in ta link si skopirajte in shranite.
Ko izgubite kg greste na ta link, vpišete pin in potem kliknete Edit/Update Weight Data in potem samo pod Your current weight vpišete novo težo in napišete novi datum in kliknete next....trakec se vam bo na forumu samodejno obnovil, tako da ne rabite nič več kopirat in lepit sem...

Torej pozorna moraš biti predvsem na zadnji odstavek:

Citiram:
Zdaj pa še obnavljanje trakca:
tam ko vam piše IMPORTANT vam napiše en link in ta link si skopirajte in shranite.
Ko izgubite kg greste na ta link, vpišete pin in potem kliknete Edit/Update Weight Data in potem samo pod Your current weight vpišete novo težo in napišete novi datum in kliknete next....trakec se vam bo na forumu samodejno obnovil, tako da ne rabite nič več kopirat in lepit sem...

Če si linka nisi skopirala in shranila, pač še enkrat čisto na novo vnesi podatke na tisti spletni strani, kjer so trakci, in si tokrat pač skopiraj link, kjer piše IMPORTANT, ter si ga skrbno shrani, da boš v bodoče lahko obnavljala podatke.
Talita
Guru
Guru

Pridružen/-a: Čet Jul 2008 20:00
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 01 Jan 2010 10:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mala_sasa, tokrat pa le odločno in vztrajno! Applause
ulala
Firbc
Firbc

Pridružen/-a: Pet Jan 2010 17:27

PrispevekObjavljeno: 01 Jan 2010 17:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lepo pozdravljeni!

Tudi danes je moj prvi dan. Upam, da mi bo končno uspelo...kajti vsi dosedanji napori se mi niso obrestovali zaradi pomanjkanja motivacije. Saj veste želim si super postavo zraven tega pa še papcat karkoli in kadarkoli. In sem spoznala, da je to res začaran krog, ki se nikdar ne ustavi. Problem je v tem, da moje nezadovoljstvo z mojimi kg vpliva tudi na druga področja v življenju..rada bi bila spet samozavestna in spravila nase takšna oblačila, po katerih se mi zahoče...
treba bo vložiti veliko napora, ampak tokrat upam, da bom zmogla tudi z vaso pomočjo..

ula

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wR9ElAi/]

[/url]
Nazaj na vrh
Katkish
Začetnik
Začetnik

Pridružen/-a: Pon Feb 2009 11:09

PrispevekObjavljeno: 01 Jan 2010 21:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pozdravljene,

še ena, ki se je z novim letom odločila da spemeni način življenja. Upam da mi bo uspelo z dieto izgubit kilograme, ki so se nabrali ~~http://zasavje.org~~
forum spremljam že nekaj časa, vendar se med prazniki nikakro nisem uspela odpovedati obilnim kosilom....
Nazaj na vrh
jeze13
Mit
Mit

Pridružen/-a: Sob Jun 2006 20:39
Kraj: ¸Šmartno pri Litiji

PrispevekObjavljeno: 02 Jan 2010 8:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pozdravljene tanove in vse stare znanke, tudi jaz sem se odločil da bom spet začel bolj pridno z ločevanjem hrane december mi je prinesel malo zaloge ki si jo ne želim do poletja moram odstraniti to zalogo pa še kakšen kg več, tudi vam želim veliko uspeha pri topljenju kg
cammy
Dijak
Dijak

Pridružen/-a: Sre Dec 2009 13:09
Kraj: novo mesto

PrispevekObjavljeno: 02 Jan 2010 9:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo.
Tudi jaz sem se z novim letom odločila zgubiti nekaj kilogramov, ki mi že kar nekaj časa parajo živce, pa vendar nikoli nisem bila tako pogumna da bi dejansko začela dieto..
Na forum sem se prijavila ker bom gotovo potrebovala vzpodbudo.
Pripravnik nižje stopnje
Pripravnik nižje stopnje

Pridružen/-a: Pon Dec 2009 20:53

PrispevekObjavljeno: 02 Jan 2010 13:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Talita hvala za odgovor,.... bom poskusila ponovno,...

Vsem pa želim da v tem novem letu uspete in izpolnite zastavljen cilj,...

O mojih izgubljenih kg,.. pa bom poročala,.. upam da bom zdržala,..

Lepe pozdrave!

Mojca

[/url]
Nazaj na vrh
Bernie
Lokalna legenda
Lokalna legenda

Pridružen/-a: Sre Sep 2008 13:35
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: 03 Jan 2010 21:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dobrodošle, veliko uspeha!

[/url]

Začetek: 28.9.09 - 75,4kg
Nazaj na vrh
ena_nova
Začetnik
Začetnik

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 1:21

PrispevekObjavljeno: 04 Jan 2010 1:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni!
Tale forum prebiram že kar nekaj časa. Nekako sem mogla prebrat vse povprek, da sem dobla še dodatni zagon da se tudi jaz lotim te diete. Razlog zakaj želim zgubiti tistih vsaj 20 kg ki me morijo, je zelo preprost, to delam zase.
ne da se zgovarjam vendar polovico krivde nosijo kontracepcijske tabletke, ki so terjale svoj davek. Nehala sem jih jesti vendar po letu dni se še nisem spravila na dieto. Zanimivo pa je da se je teža ustavila v trenutku ko sem prenehala s tabletkami.
Zdaj je pa res skrajni čas da se vzamem v roke in naredim nekaj za sebe!!!

Držite pesti!!!
Nazaj na vrh
nitta
Začetnik
Začetnik

Pridružen/-a: Tor Jan 2010 17:31
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: 05 Jan 2010 19:57    Naslov sporočila: Živjo! Odgovori s citatom

Tudi meni že nekaj časa parajo ževce moji kilogrami, še posebej ker nikoli nisem imela teh težav. Sedaj se pa že 2 leti trudim pa jih nikakor ne zgubim. Upam,da jih bom s to dieto in seveda vašo spodbud!
Nazaj na vrh
nitta
Začetnik
Začetnik

Pridružen/-a: Tor Jan 2010 17:31
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: 05 Jan 2010 19:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No, danes je 1 dan!

[/url]
Nazaj na vrh
žverca
Pridigar z elastiko
Pridigar z elastiko

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:36

PrispevekObjavljeno: 05 Jan 2010 20:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Živjo Nitta, jaz sem tudi sveža ~~http://zasavje.org~~. Od včeraj ~~http://zasavje.org~~. Lahko se skupaj "matrava" ~~http://zasavje.org~~
Nazaj na vrh
Dagmar
Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Pon Apr 2006 13:51
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: 13 Jan 2010 11:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dobrodošle vse nove in povratnice! Želim vam veliko volje in vztrajnosti, da bojo odvečne kile čimprej skopnele!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
abzng
Starešina 1. stopnje
Starešina 1. stopnje

Pridružen/-a: Pon Jul 2006 21:59

PrispevekObjavljeno: 14 Jan 2010 12:21    Naslov sporočila: I'm back Odgovori s citatom

Ojla!
Nekoč nekdaj sem že bil tu, potem sem shujšal, potem sem se spet zredil in sedaj sem spet tu! Dan je drugi - weight ticker pove vse!
Saj je lepo, da ste skoraj same dame in nagovori v smislu kuharic Felicite Kalinšek: "Namočila boš fižol in skuhala boš...", ampk tudi kak možakar se kje najde! Na primer jaz!
Se slišimo!

Nazaj na vrh
Dagmar
Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Pon Apr 2006 13:51
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: 14 Jan 2010 13:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dobrodošel nazaj! Jaz se te spomnem . Želim ti, da bi blo izgubljanje kil uspešno, kot prvič!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
tamala2103
Čveka
Čveka

Pridružen/-a: Sob Jan 2010 12:39

PrispevekObjavljeno: 16 Jan 2010 16:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

živjo.... tudi sama se vam pridružujem pri ločevalni dieti Drool
sama sem že nekoč probala vendar se ni za dolgo obneslo. dokler ni tehtnica pokazala že krepko čez 70. in danes ko sem zjutraj vstala, sem najprej pomislila: mislim da je danes čas da se znebim odvečnih kilogramov. in sedaj sem tukaj.

čestitke vsem, ki že pridno izgubljate kilograme.

višina: 168 cm
začetna teža: 68,2 kg
željena teža: 57kg
dan začetka: 1.2.2010
1. vodni dan:
2. vodni dan:
3. vodni dan:
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
DaisyT
Pripravnik 1. stopnje
Pripravnik 1. stopnje

Pridružen/-a: Ned Jun 2008 18:19

PrispevekObjavljeno: 16 Jan 2010 17:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni!
Tudi jaz sem se odločila, da začnem jovo na novo ~~http://zasavje.org~~ v ponedeljek začenjam. s skoraj 72 kg in upam, da bom zdržala, ker sem že poskušala neštetokrat in sedaj, ko sem se zopet zredila za 3 kg, imam DOVOLJ!
Nazaj na vrh
tamala2103
Čveka
Čveka

PrispevekObjavljeno: 17 Jan 2010 10:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DaisyT super, potem pa te kar počakam in lahko začneva skupaj v ponedeljek, ker je verjetno veliko lažje, če imaš zraven še kakšno sotrpinko, malo za vzpodbudo ~~http://zasavje.org~~ Dancing lahko se nama pridruži še katera, čeprav večina tukaj vas je že pričela.

Dancing

1. vodni dan:
2. vodni dan:
3. vodni dan:
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
jeze13
Mit
Mit

Pridružen/-a: Sob Jun 2006 20:39
Kraj: ¸Šmartno pri Litiji

PrispevekObjavljeno: 17 Jan 2010 15:03    Naslov sporočila: Re: I'm back Odgovori s citatom

abzng je napisal/a:
Ojla!
Nekoč nekdaj sem že bil tu, potem sem shujšal, potem sem se spet zredil in sedaj sem spet tu! Dan je drugi - weight ticker pove vse!
Saj je lepo, da ste skoraj same dame in nagovori v smislu kuharic Felicite Kalinšek: "Namočila boš fižol in skuhala boš...", ampk tudi kak možakar se kje najde! Na primer jaz!
Se slišimo!

ne misli da si edini ki je rad v ženski družbi pa čeprav si povratnik, po mojih izkušnjah se je treba kar držati ločevanja, dobrodošli so pa tudi recepti tistih ki obvladajo/mo kuhanje, veliko uspeha ti želim na poti za katero si se sam odločil
Scapula
Starešina 1. stopnje
Starešina 1. stopnje

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 12:10

PrispevekObjavljeno: 18 Jan 2010 12:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdrav vsem! ~~http://zasavje.org~~

Po več letih neumnih in neuspešnih hujšanj s stradanjem in tabletami in odvajalnimi čain in podobnimi bedarijami, sem se končno odločila, da bom nekaj naredila zase in sa svojo dolgoročno prihodnost, zdravje in suhost. Zato sem včeraj začela z 90-dnevno ločevalno dieto. ~~http://zasavje.org~~
Sem optimistična in pozitivna, saj sem o dieti slišala same pohvale, ob branju tega foruma pa sem pridobila tudi veliko motivacije, saj berem koliko uspehov ste ostali doživeli, in vas zato res občudujem! Čestitam! ~~http://zasavje.org~~

Zato sem se tudi prijavila forumu, da bom lahko z vami delila svoje izkušnje in se učila iz vaših, pa seveda tudi za moralno podporo ob hujšanju.

Ob dieti se bom verjetno srečevala še z dodatnimi zadregami, saj sem vegetarijanka in imam zato še dodaten problem pri pri pripravi jedilnika.

Kljub temu se na dieto odpravljam polna pozitivne energije, in upam da boste zame držali pesti za uspeh, kot tudi jaz za vas! 109

lp, Scapula

1. krog diete:
Začetna teža: 62 kg
Dan začetka: 17.1.2010
Končna teža: 53 kg
Nazaj na vrh
cebelca
Pripravnik 1. stopnje
Pripravnik 1. stopnje

Pridružen/-a: Tor Feb 2010 15:10
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: 05 Feb 2010 18:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

po letu in pol spremljanja foruma, sem se odločila, da se vam pridružim. z dieto sem pokusila pred enim letom, a sem na žalost prehitro obupala. izgubila sem 5 kg, a sem jih 3 pridobila nazaj.

tokrat sem začela 1.2.2010 in se odločila, da pridem do konca diete ~~http://zasavje.org~~

ker ste mi v veliko vspodbudo, bom še naprej redno prebirala vaše dosežke

višina: 172 cm
začetna teža: 73 kg
začetek: 1.2.2010
Nazaj na vrh
tamala2103
Čveka
Čveka

PrispevekObjavljeno: 05 Feb 2010 18:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

cebelca dobrodošla med nami ~~http://zasavje.org~~

vidim, da sva začele na isti dan z dieto ~~http://zasavje.org~~ Drool

1. vodni dan:
2. vodni dan:
3. vodni dan:
Nazaj na vrh
cebelca
Pripravnik 1. stopnje
Pripravnik 1. stopnje

Pridružen/-a: Tor Feb 2010 15:10
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: 05 Feb 2010 22:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja super bo primerjat rezultate med sabo, pa še najina BMI sta podobna ~~http://zasavje.org~~

višina: 172 cm
začetna teža: 73 kg
začetek: 1.2.2010
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po 90DPD forumu -> Pogovori o dieti Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 135, 136, 137 ... 143, 144, 145  Naslednja
Stran 136 od 145

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

Naloži si Mojplanet.si toolbar v svoj brskalnik!